В Бердянську пропонують створити ще одне комунальне підприємство для передачі в оренду пляжів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.07.2017 · 15:41 · переглядів - 1446

Таку ініціативу міської влади озвучив голова земельної комісії, депутат міської ради Володимир Безверхий

В Бердянську пропонують створити ще одне комунальне підприємство для передачі в оренду пляжів

В процесі розгляду питання щодо продовження терміну оренди пляжної території в мікрорайоні Ліски приватним підприємцем Воротинцевим, Володимир Безверхий виступив з ініціативою відмовити в подовженні оренди, оскільки в перспективі міська влада планує створити окреме комунальне підприємство, яке займатиметься питаннями оренди пляжів в Бердянську.

За словами орендаря, який також був присутній на засіданні комісії, на пляжі створено розгалужену інфраструктуру, встановлено огорожу, територія систематично прибирається від сміття. Аргументи підприємця членів комісії не переконали, тому профільна комісія буде рекомендувати колегам під час чергової сесії міської ради відмовити в продовженні оренди пляжної території.

На думку депутата міської ради по цьому мікрорайону Сергія Мартинова, якого наша редакція попросила прокоментувати дане рішення, позиція земельної комісії пов'язана із лобіюванням інтересів іншого підприємця. Не виключено, що цей пляж планують передати в оренду власнику кафе “Рибак”, яке розташовується поблизу "пляжу №1", вважає Сергій Мартинов.




Останні новини Бердянська
вчора, 16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок