В Бердянську розпочався судовий процес у справі Миколи Ільїна

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.07.2017 · 15:41 · переглядів - 2779

Бердянський міськрайонний суд розпочав розгляд справи по звинуваченню колишнього в.о. директора «Бердянського морського торговельного порту» у зловживанні владою та службовим становищем

В Бердянську розпочався судовий процес у справі Миколи Ільїна

Микола Ільїн звинувачується у навмисних діях в інтересах державного підприємства «Бердянський морський торговельний порт». Потерпілою стороною виступає ТОВ «Аскет-Шиппінг» (приватний портовий оператор, який працює на території Бердянського порту). Розглядає справу Морока С.М.

27-го липня відбулось підготовче засідання по кримінальному провадженню відносно Ільїна М.І. Сторона захисту виступила із клопотанням долучити до участі в судових слуханнях робочу групу обласної прокуратури, яку в складі 7-ми чоловік було спеціально створено у справі Ільїна, на чолі з прокурором Запорізької області Валерієм Романовим. Адвокат наполягала заслухати думку всіх прокурорів, в тому числі і Валерія Романова, відносно кримінального провадження щодо Миколи Ільїна. Сам Микола Ільїн наполягає, що жодних порушень закону він не вчиняв і переконаний, що після докладного вивчення всіх матеріалів справи прокурор області сам припинить провадження.

Також сторона захисту висловила здивування, що на судовому процесі відсутні представники прокуратури Запорізької області, а в судовому засіданні бере участь прокурор місцевої прокуратури.

Сторону потерпілого представляє Ігор Пшеничний (колишній суддя Бердянського міськрайонного суду), на його думку жодних підстав для задоволення клопотання сторони захисту немає. Цю думку підтвердила і прокурор. В результаті Суд відхилив клопотання.

Два наступних судових засідання призначені на 31-ше липня та 9-те серпня. Впродовж цих засідань Суд має намір розпочати отримувати матеріали справи та заслухати свідків.

На підготовче засідання у праві Миколи Ільїна прийшли співробітники порту, вільні від зміни, представники громадськості та депутати міської ради. Вони переконані, що кримінальне провадження проти Миколи Ільїна носить замовний характер.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок