10 адміністративних протоколів за порушення правил шумового режиму

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2017 · 22:36 · переглядів - 1446

Спеціалісти адміністративного відділу мерії та співробітники поліції в другій половині липня склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил шумового режиму розважальними закладами в центрі міста.

10 адміністративних протоколів за порушення правил шумового режиму

Половина протоколів була складена за результатами рейду, на адміністрацію розважальних закладів “Казбек”, “Барракуда”, “Наутілус”, “Мохіто”. Ці протоколи виписали співробітники поліції за приписом адміністративного відділу. Як виявилось на засіданні комісії, правоохоронці передали на розгляд недооформлені пакети документів. За словами представника юридичного відділу в цих матеріалах була відсутня доказова база факту правопорушення. Тому аналогічні матеріалі по вищевказаних розважальних закладах члени комісії відправили на доопрацювання в поліцію.

Крім того, 14-го, 17-го та 23-го липня на адміністрацію закладу “Мохіто” також були виписані адміністративні протоколи за порушення правил шумового режиму. В цьому випадку доказова база була представлена в повному обсязі, тому члени комісії постановили оштрафувати заклад на 510 гривень — максимальна сума, яка передбачена санкціями статті ч1. ст. 182 Адміністративного кодексу України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок