В мерії розглядають варіант запровадження додаткових груп подовженого дня в школах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.09.2017 · 09:00 · переглядів - 1229

Як повідомив міський голова Володимир Чепурний, представники міської влади розглядають варіант запровадження груп подовженого дня в міських школах на платній основі.


На сьогодні в школах існують групи подовженого дня для учнів 1-4 класів, однак далеко не всі батьки погоджуються залишати своїх дітей в таких групах. Деякі прагнуть, щоб з їх дітьми, в позаурочний час, працювали ті вчителі, які і навчають їх дітлахів.

Чепурной Владимир

Нам відомо, що батьки часто звертаються до своїх вчителів, які працюють в початковій школі, організовувати групи подовженого дня в їх класах. За це батьки готові додатково платити. Жодного готівкового розрахунку бути не може. Кошти можуть бути перераховані на рахунок школи, після чого адміністрація закладу вже нарахує надбавку педагогам, - розповів журналістам Володимир Чепурний.

За інформацією бердянських журналістів, вартість такої групи подовженого дня — 30 гривень з дитини в день. Володимир Чепурний і його заступник Юлія Дойнова назвали неприпустимими такі цифри і пообіцяли проаналізувати систему нарахування оплати за додаткові види послуг.




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок