Бердянськ отримав державну субвенцію 11 мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 16:42 · переглядів - 1281

27 вересня Кабмін ухвалив виділення Бердянську державної субвенції в розмірі 11 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток. Рішенням позачергової сесії, яка відбулась 11-го жовтня, ці кошти направили на ремонт Східного проспекту.

Бердянськ отримав державну субвенцію 11 мільйонів гривень

На 11 мільйонів гривень планується відремонтувати ділянку Східного проспекту від вулиці Довганюка — до вулиці Горького. Про це повідомив заступник міського голови Григорій Горячов на позачерговій сесії міської ради. Співфінансування з міського бюджету — 330 тисяч гривень.

Крім того, депутат Віктор Цуканов протокольним дорученням поручив проаналізувати можливість ремонту дороги на перехресті вулиці Італійської та Східного проспекту (в районі залізнодорожнього переїзду), а також стану дороги по вул. Крилова та вул. Гагаріна — на цьому відрізку під час опадів накопичується великий шар води чи льоду, що негативно впливає на стан асфальтного покриття.

З приводу ремонту доріг виступив і депутат Олександр Свідло, який акцентував увагу міської влади на необхідності позначення пішохідної розмітки на Східному проспекті, в районі Військового містечка, поблизу зупинки.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок