Дорадчому комітету - бути!

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.01.2018 · 15:55 · переглядів - 2179

В мерії визначились з майбутнім дорадчого комітету при міському голові. Щомісяця громадськість обговорюватиме нагальні проблеми життєдіяльності міста. На засіданні домовились переглянути формат комітету і на наступній зустрічі затвердити його

Дорадчому комітету - бути!

Початок першого в цьому році засідання дорадчого комітету пройшов в достатньо напруженій атмосфері. Міський голова Володимир Чепурний навіть дав розпорядження підготувати документ про закриття комітету, посилаючись на рекомендаційний характер створення такого органу при міській владі. Секретар міської ради Олексій Холод заявив, що більше не братиме участь в роботі дорадчого комітету. Основна причина різких заяв з боку перших осіб міської влади – перегляд формату роботи і виключення окремих членів. Зокрема, основна дискусія точилась довкола Івана Харченко та Леоніда Підколзіна, які, за даними секретаріату, пропустили більше двох засідань. 

Представники громадськості виступили з ініціативою, щоб членство в дорадчому комітеті визначалось не по персоналіям, а по представництву громадських організацій. В результаті бурхливого обговорення було прийнято рішення це питання узгодити до наступного засідання. 

Також члени комітету визначили перелік основних питань, які розглядатимуться на комітеті в найближчі півроку. 

Таким чином, продовжуватиме роботу. Однак, реакція міського голови Володимира Чепурного та секретаря міськради Олексія Холода яскраво засвідчили нетерпимість міської влади до проявів будь-якої критики на їх адресу. Не виключено, що в разі збереження існуючого формату, дорадчий комітет може припинити своє існування.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок