День Перемоги в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.05.2018 · 11:18 · переглядів - 4648

Офіційні урочистя з нагоди Дня Перемоги у Другій світовій війні, 9-го травня стартували поблизу меморіалу «Невідомому солдату» о 9-й ранку. З самого ранку бердянці несуть квіти до меморіалу «Вічний вогонь». Святкування проходить без інцидентів.

День Перемоги в Бердянську

Мітинг-реквієм відвідали перші особи міської влади, депутати, представники підприємств міста, громадські організації та пересічні мешканці. З вінками, квітами та бузком сотні бердянців вшанували пам'ять солдат, які полягли на фронтах Другої світової. По завершенню церемонії міський голова Володимир Чепурний разом з секретарем міської ради Олексієм Холодом, депутатами та своїми заступники поклав квіти до могил Героїв Радянського Союзу, які поховані на кладовищі.

Паралельно з мітингом на міському цвинтарі №1, поблизу меморіального комплексу «Вічний вогонь», бердянці, деякі разом із сім'ями, віддавала данину пам'яті солдатам, які здобули перемогу над нацизмом. На цій же площі, вже традиційно свій мітинг провели і ветерани Афганістану.

Офіційні урочистя пройшли без провокацій та порушення Закону. За правопорядком стежать представники Національної гвардії, міськвідділку поліції та громадські активісти.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок