Володимир Чепурний наполягає на забороні продажу алкоголю в нічний час

Бердянськ 24
22.05.2018 · 13:46 · переглядів - 2171

Ініціатива міського голови отримала достатньо серйозний резонанс, як в суспільстві, так і призвела до розколу в депутатському корпусі. На засіданні депутатського дня мер і частина депутатів не дійшли згоди, щодо доцільності введення заборони на продаж алкогольних напоїв в Бердянську в нічний час

Володимир Чепурний наполягає на забороні продажу алкоголю в нічний час

Заступник міського голови Юлія Дойнова повідомила, що профільна депутатська комісія та юридичний відділ мерії пропонують провести регуляторну процедуру, щодо затвердження даного рішення. Це означає, що заборона вступить в силу в першій половині серпня. Міського голову такий варіант не влаштовує.

Дойнова Юлия

 - Я не розумію для чого нам проводити регуляторну процедуру, якщо є Закон, яким прямо заборонено торгувати спиртними напоями з 23:00? Я наполягаю, щоб ми винесли це питання на сесію міської ради, - заявив Володимир Чепурний на засідання Депутатського дня.

Голова комісії з підприємницької діяльності та регуляторної політики Іван Братеньков закликав мера дослухатись до порад юристів і провести регуляторну процедуру.

Братеньков Иван

 - Закон можна обійти, адже заборони на продаж алкоголю в нічний час в кафе, барах та ресторанах немає. Тому власники магазинів можуть спокійно відкрити при своєму закладі кафетерій і там торгувати, - заявив Іван Братеньков.

Частина депутатів ініціативу мера підтримала. В результаті ухвалено рішення винести дане питання на розгляд депутатського корпусу на черговій сесії міської ради, яка відбудеться 24 травня.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок