У Бердянську пройшов четвертий Велотур дружби Маріуполь — Бердянськ

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.06.2018 · 16:22 · переглядів - 1268

16 та 17 червня вже вчетверте у Бердянську проходив Велотур дружби Маріуполь — Бердянськ

У Бердянську пройшов четвертий Велотур дружби Маріуполь — Бердянськ

Його організаторами виступили бердянська ГО “Асоціація Бердянських Велолюбителів” при підтримці міської влади та маріупольські організації “ВАМ” та “Велоклуб “Метінвест-Промсервіс”. У цьому році велотур об’єднав близько 200 прихильників велосипедного руху з Маріуполя, Бердянська, Дніпра та Запоріжжя. Мета цієї акції — пропаганда велосипедного руху, здорового способу життя та гарного настрою.

До Бердянська із дружнім візитом приїхали велосипедисти з Маріуполя. Вже за традицією на межі двох областей їх зустріли бердянці та супроводжували гостей до Приморської площі, де на головній сцені міста відбулася урочиста зустріч.

Усіх учасників велотуру від міської влади привітали депутат міської ради Євген Георгієв та депутат Запорізької обласної ради Владислав Шалєєв.

Георгиев Евгений

Це чудовий захід і ми завжди не тільки залюбки приходимо, а й усіляко допомагаємо в його організації — відзначив Євген Георгієв. - Вважаємо, що популяризація такого демократичного виду пересування як велосипед, повинна іще з більшою силу розвиватися не тільки у Бердянську та Маріуполі, а й в Україні. Ви принесли частку драйву, гарного настрою та здорового способу життя з Маріуполя до нас у Бердянськ.

За пропаганду велосипедного руху та здорового способу життя, розвиток та підтримку велоруху у м. Бердянськ та Маріуполі Євген Георгієв та Владислав Шалєєв вручили грамоти міського голови організаторам щорічного велотуру Маріуполь-Бердянськ - голові велосипедної організації м. Маріуполь “ВАМ”, депутату міської ради м. Маріуполь Володимиру Курському та голові велоклубу “Метінвест-Промсервіс” Олександру Куркчі, а також керівництву ТОВ “Метінвестрпромсервіс” та представнику Запорізького велоклубу “Запорожье велосипедное” Олександру Карпенко.

Голова велосипедної організації м. Маріуполь “ВАМ”, депутат міської ради м. Маріуполь Володимир Курський відзначив, що дуже приємно, що ті починання, які розпочалися чотири роки тому, втілилися у щорічний проект — велотур дружби. “Наші міста дружать між собою вже не 4 роки, а набагато більше. Ми завжди із радістю та задоволенням їдемо до вас, не дивлячись на вітер та інші обставини. Знаю, що ви з таким же емоційним підйомом приїжджаєте до нас. І все це ми робимо для того, щоб велосипедистів, людей, які люблять здоровий образ життя, мандрівки ставало набагато більше. Окрема подяка міській владі Бердянська та депутатському корпусу за підтримку та організацію велотуру”.

Привітав учасників і голова велоклубу “Метінвест-Промсервіс” Олександру Куркчі. Разом із Володимиром Курським вони відзначили грамотами, подяками та подарунками депутата міської ради Євгена Георгієва та депутата Запорізької обласної ради Владислава Шалєєва, керівників та активістів ГО “Асоціація Бердянських Велолюбителів” та “Бердянський велоклуб”.

По завершенні офіційної частини та спільного фото учасники велотуру дружби рушили на берег моря, де для гостей та усіх учасників гостинні бердянські велосипедисти приготували свій традиційний плов. Наступного дня пообіді гості вирушили додому, а бердянці розпочали підготовку до візиту у відповідь — велотуру дружби Бердянськ — Маріуполь.

Окремі слова вдячності за допомогу в організації та проведенні велотуру ГО “Асоціація Бердянських Велолюбителів” висловлює депутату Запорізької обласної ради Владиславу Шалєєву.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок