У Бердянську відзначили День молоді

По матеріалам пресс-службы исполкома
25.06.2018 · 12:46 · переглядів - 1720

Святковою програмою під назвою «Ми-українці!» бердянці та гості міста відзначили День молоді. Його організаторами виступили відділи сім'ї, молоді та спорту і культури виконавчого комітету Бердянської міської ради та ГО «Сяйво надії».

У Бердянську відзначили День молоді

Усі, хто завітав на свято, могли безкоштовно фотографуватися у яскравих фотозонах та на мотоциклах байкерів. З головної сцени міста свої найкращі номери глядачам представила талановита молодь Бердянська.

Із привітаннями до присутніх звернулися заступник міського голови Григорій Горячов, помічник народного депутата України О.Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий та начальник управління ПрАТ "Бердянські жниварки" Віталій Власенко. За громадську активність, особистий внесок у справу реалізації державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді Грамотами міського голови, подарунками від ПрАТ «Бердянські жниварки» та сертифікатами від піци "Немо" почесні гості відзначили студентів та викладачів КЗ «Бердянський медичний коледж» ЗОР, відокремленого структурного підрозділу «Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету», ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти», Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ, Бердянського машинобудівного коледжу ЗНТУ, ДНЗ «Бердянський машинобудівний професійний ліцей», Бердянського державного педагогічного університету, учнів Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ, працівників ПрАТ «Бердянські жниварки» тощо.

Від імені голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля бердянців та гостей міста зі святом також привітала начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталя Власова, яка також вручила ряд обласних грамот та дипломів активній молоді Запорізької області.

У рамках святкування також відбулися яскраве та кольорове Холі паті, виступ віце-чемпіонів Всеукраїнської Ліги сміху у складі команди «Заїнька» (автори серіалу «Пацики» на каналі ICTV Віктор Іваницький та Віталій Гончаренко) та учасників Запорізької Ліги сміху - команда «Разбойники» із розіграшем призів. Наприкінці заходу на бердянців та гостей міста також чекала дискотека та фаєр-шоу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок