Вчителі англійської мови школи №16 пройшли навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018

По матеріалам Бердянського відділу освіти
25.06.2018 · 15:53 · переглядів - 1150

У червні поточного року навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018 «Цифрове громадянство та безпека» в м. Івано-Франківську успішно пройшли педагоги нашого міста: Щенкова Ю.Г., заступник директора та вчитель математики гімназії № 3 «Сузір’я», Пилипенко Т.С. та Бюйюкмете Л.П., вчителі англійської мови спеціалізованої школи № 16.

Вчителі англійської мови школи №16 пройшли навчання у Всеукраїнській Літній школі Google 2018

Літні школи ініційовані компанією Google Україна на прохання Міністерства освіти і науки України для підвищення інформаційно-цифрових компетентностей педагогів. Реалізує ініціативу навчання вчителів спільнота Google Educator Group Ukraine “Навчаємося з Google” та Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за програмою “Цифрове громадянство та безпека”.

Під час тренінгу слухачі ознайомилися з порадами та інструментами, що допоможуть безпечно мандрувати веб-сторінками, навчилися підвищувати безпеку свого облікового запису Google, використовувати інструменти керування власними та дитячими даними та захищати їх конфіденційність, керувати вмістом, який може переглядати сім’я в Інтернеті чи дитячий колектив у школі, працювали в середовищах для ефективної взаємодії учнів, учителів, батьків, громад та ознайомилися з нормами культури спілкування в соціальних мережах.

Навчання дало можливість  учасникам ознайомитися  з інноваційними педагогічними технологіями, новинками ІТ та обмінятися із колегами педагогічними креативними ідеями.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 1 травень, середа 2024
вчора, 30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок