Заява прес-служби полку «Азов» щодо вбивства Віталія Олешко

По матеріалам прес-служби полку Азов
01.08.2018 · 13:34 · переглядів - 9551

У «Азові» зробили наступну заяву щодо причетності підозрюваних у вчиненні резонансного вбивства ветерана АТО у Бердянську до цього підрозділу

Заява прес-служби полку «Азов» щодо вбивства Віталія Олешко

 - 31 липня 2018 року країну сколихнув ряд новин про скоєння резонансних злочинів, серед яких холоднокровне вбивство колишнього бійця АТО на псевдо «Сармат» у Бердянську посеред білого дня, при наявності свідків. Буквально одразу у ЗМІ заявили, що в вчиненні злочину винні колишні військовослужбовці полку АЗОВ. Прес-служба АЗОВу офіційно заявляє про неправдивість даної інформації – особи, яких оголошено причетними до вбивства, ніколи не мали жодного стосунку до нашого підрозділу, - повідомили у прес-службі АЗОВу.

 - Вкотре на очах українського народу відбувається брудна маніпуляція чесним ім’ям полку АЗОВ шляхом заплямування його фейковими свідченнями незрозумілих осіб, які у своїх уявах заднім числом приписують злочинцям статус «служили в АЗОВі». Звинувачення у причетності нинішніх або колишніх бійців нашого підрозділу до вбивства у Бердянську героя війни за незалежність України є абсолютно безпідставними та мають замовний характер з однією метою – очорнити полк АЗОВ, - заявили у прес-службі підрозділу.

 - Працівників ЗМІ закликаємо перевіряти правдивість інформації, що стосується АЗОВу у нашої прес-служби (телефон: 067-473-86-74), правоохоронні органи – чимскоріш знайти та покарати замовників та виконавців вбивства друга Сармата. Пам’ятайте про те, що тільки віднайдення істини стане найбільшою відплатою за вбивство захисника української держави, - наголошують у прес-службі АЗОВу.

Все новости по теме убийства Виталия Олешко читайте здесь - Убийство Сармата




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок