«Готуй сани влітку» - депутати пропонують підготуватись до зимових хуртовин та переметів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.08.2018 · 09:00 · переглядів - 744

На засіданні профільної комісії з питань ЖКГ, депутат та керівник КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньков запропонував створити лісосмугу по Петровському шляху

«Готуй сани влітку» - депутати пропонують підготуватись до зимових хуртовин та переметів

Іван Братеньков пропонує за бюджетний кошт створити лісосмугу по вулиці Петровський шлях, щоб під час зимової негоди попередити перемети на цій ділянці дороги.

Братеньков Иван

Як керівник КП «Бердянськекотранс», якому доводиться щороку пробивати дорогу по Петровському шляху, пропоную висадити вздовж проїжджої частини зелені насадження, які б попереджали перемети, - запропонував Іван Братеньков.

Член комісії та керівник КП «Зеленгосп» Володимир Шаповалов відзначив, що для ефективності даного заходу, дерева необхідно висаджувати, щонайменше в чотири ряди. Це значні витрати для бюджету.

Профільний заступник міського голови Григорій Горячов наголосив, що даний захід може бути взагалі неефективним, оскільки на ділянці Східного проспекту, в районі Військового містечка, не зважаючи на смугу з дерев, дорогу все одно перемітає.

В підсумку, профільна депутатська комісія доручила управлінню ЖКГ проаналізувати дану пропозицію та прорахувати скільки необхідно коштів для її реалізації.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок