Докерувалися... «Вперше в історії» - бердянці зі сльозами на очах просять владу виконувати свої обов'язки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.08.2018 · 15:03 · переглядів - 5677

Безпрецедентний факт трапився сьогодні на засіданні Дня депутата. До сесійної зали завітали мешканці мікрорайону «Азмол», які зі сльозами на очах просять владу відремонтувати ліфти в двох багатоповерхівках.


Мова йде про два будинки — Степанянца,2 та по вул. Кутузова. Так, одна з мешканок будинку Степанянца, 2, молода мати, зі сльозами попросила депутатів врегулювати питання і запустити ліфт, який не працює більше пів року. 

- У мене мала дитина. Кожного дня, я змушена з дитиною на руках, кульками підійматись пішки додому. І так двічі на день... Я важу 50 кілограмів, дитина — 15, - емоційно виступила мешканка будинку.

Варто відзначити, що Іван Братеньков до зворушливого виступу мешканки міста, акцентував увагу чиновників на даній проблемі, однак чіткої відповіді так і не надали. Після слів жінки профільний заступник Григорій Горячов запевнив, що роботи будуть виконані найближчим часом.

Міський голова Володимир Чепурний ефектно нагримав на підлеглих і заявив, що дане питання бере під особистий контроль. Чому проблему не врегулювали за минулі пів року — питання відкрите, при тому що ці дві адреси постійно лунали в сесійній залі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок