У Бердянську збирали кошти на майстер-клас з анімації  для дітей з інвалідністю

Бердянськ 24
03.09.2018 · 14:12 · переглядів - 428

Бердянці підтримали проведення майстер-класу з анімації для дітей з інвалідністю

У Бердянську збирали кошти на майстер-клас з анімації  для дітей з інвалідністю

Минулого тижня в Фейсбук-спільноті «Brd24 Бердянск» з’явився пост про те, що фестиваль анімації «Равлик-фест» шукає спонсорів для проведення майстер-класу для дітей з інвалідністю.

Торік особливі діти вже спробували себе у створенні анімації під керівництвом Світлани Дахіної, засновниці школи анімації з Харкова.

Організатори заходу розповіли як їм вдалось зібрати необхідні кошти.

 - Так, ми зібрали необхідну суму. Дуже дякуємо бердянським підприємцям та мешканцям міста, які відгукнулись. Всі вони побажали залишитись в тіні.

Для себе ми вирішили, що все одно проведемо цю майстерню. І, ще до публікації посту, запросили вихованців центру «Турбота» взяти участь. Ми віримо що, на хороші справи гроші завжди знайдуться.

А ще, ми вирішили зробити наступний крок. Якщо торік ми приїздили з майстернею до дітей, то цього року на фестиваль приїдуть вони. І зважаючи на це, обирали приміщення для «Равлик-фесту»: воно мало бути максимально доступним для різних людей. Таким місцем виявився Бердянський художній музей.

Зараз ще ведуться перемовини з меценатом, завдяки допомозі якого ми зможемо розширити програму і можливо провести два тренінги.

Нас дуже надихнув приклад міста Червоноград, де інклюзивність – це здається стиль життя, - розповіла директорка фестивалю анімації «Равлик-фест» Алла Мельничук.

Організатори заходу запрошують усіх містян та гостей Бердянська на Всеукраїнський фестиваль анімації Равлик-фест, який вже втретє пройде у нашому місті 14-16 вересня.

Вхід на всі заходи фестивалю безкоштовний.

Заповнити анкету для реєстрації можна за цим посиланням.

Автор - Марія Кушнір  




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок