Попередній анонс святкових заходів до Дня міста

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.09.2018 · 10:11 · переглядів - 2951

З нагоди Дня міста та 75-ї річниці визволення Бердянська від нацистських загарбників заплановано проведення низки святкових загальноміських заходів. Більш детально про них на щотижневій апаратній нараді розповіла начальник відділу організаційної роботи та внутрішньої політики Світлана Ісаєвська

Попередній анонс святкових заходів до Дня міста

Протягом дня з 10 по 17 вересня у бібліотеках та музеях міста для жителів та гостей відбудуться тематичні екскурсії, уроки мужності, виховні години, книжкові виставки, літературно-музичні композиції, майстер-класи з виготовлення фронтових листів-трикутників, виставки картин «Художники-фронтовики», святкові зустрічі ветеранів Другої світової війни з учнівською молоддю.

З 14 по 16 вересня у Бердянському художньому музеї буде проходити третій Всеукраїнський фестиваль анімації «Равлик-фест». Заплановано презентації, покази, майстер-класи для мешканців і гостей, а також профорієнтаційні заходи для підлітків та інклюзивні заходи для дітей з інвалідністю.

З 14 по 16 вересня у центрі культури і дозвілля «Софіт» відбудеться фестиваль талантів «Мозаїка сонячних сердець».

17 вересня з 10 до 17 години свої двері відкриє зооклуб «Неон».

З 15 по 17 вересня відбудуться спортивні змагання з пляжного волейболу, тенісу, вуличного футболу серед юнацьких команд, а також шахово-шашковий фестиваль та вітрильна регата.

15 вересня з 10 години на першому поверсі Міського Палацу культури буде працювати виставка уДачних досягнень садівників та городників.

15-16 вересня перед Міським Палацом культури запланована святкова торгівля.

Загальноміські заходи 16 вересня розпочнуться з 9:00. На проспекті Азовському від вулиці Італійської до вулиці Перемоги заклади освіти міста презентують виставковий простір «Освіта Бердянська». Перед міським Палацем культури проходитимуть урочистості з нагоди Дня міста, флешмоб, а також виступ оркестру Воєнних Морських Сил України із міста Одеси. Бердянський морський торговельний порт організовує для жителів га гостей міста «День відкритих дверей».

На Площі Єдності свою святкову програму будуть представляти Національно-культурні товариства. На стадіоні «Торпедо» відбудеться міжрегіональна виставка собак. А у парку ім. Шмідта - святковий захід «Бердянськ – місто дітей».

Увечері жителі та гості міста запрошуються на міський святковий концерт, який відбудеться на відкритій сцені Приморської площі.

На 17 вересня заплановане покладання квітів до Пам’ятних дощок Почесним громадянам міста Бердянська Степанянцу і Добросердовій, привітання ветеранів шпитального відділення міськлікварні пансіонату ветеранів, покладання квітів до могил Почесних громадян міста Бердянська, учасників визволення міста від нацистських загарбників, загиблих в АТО на кладовищах №№ 1,2. Вшановуючи пам’ять загиблого морського десанту за традицією буде спущено вінок на воду. У парку Шмідта відбудеться Почесна варта пам’яті та покладання квітів та вінків до могили моряків-десантників.

У цей же день заплановані виступи творчих колективів міста та оркестру Національної Гвардії України. А ввечері на Приморській площі відбудеться святковий концерт бердянських творчих колективів та групи «Brutto».

На 18 вересня заплановано відкриття оновленого стадіону школи № 3 в рамках проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

В усіх мікрорайонах міста святкові заходи відбудуться з 14 по 17 вересня.

Повна інформація про святкові заходи найближчим часом буде опублікована на офіційному сайті Бердянської міської ради та у місцевих ЗМІ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок