У Бердянську пройшов загальноміський квест «Стежками рідного міста»

По матеріалам пресс-службы исполкома
13.09.2018 · 10:26 · переглядів - 625

12 вересня відбувся загальноміський квест «Стежками рідного міста», присвячений святкуванню Дня міста

У Бердянську пройшов загальноміський квест «Стежками рідного міста»

Організаторами заходу виступили відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету, гуманітарно-економічний факультет БДПУ та ГО «Урбаністичні ініціативи». Для учасників квесту було підготовлено багато випробувань на витривалість, перевірку знань з історії міста, логічного мислення та виявлення командного духу.

З початком нового навчального року до квесту долучилася не тільки активна молодь, яка вже не одноразово брала участь у подібних заходах, а й першокурсники Бердянського державного педагогічного університету та середніх спеціальних навчальних закладів, які ввійшли до складу команд. Жодна з команд не бажала поступатися призовими місцями й до останнього змагалася за першість. Суддям було важко визначитися з переможцями, довелося навіть використовувати додаткові запитання.

За результатами змагань 1 місце посіла команда «Механоїди» ВСП «Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету». Другою стала команда «Динамо» Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ. А 3 місце у команди «The best» Бердянського машинобудівного коледжу ЗНТУ.

Усі команди-переможці були відзначені призами від відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету та сертифікатами для походу в піцерію.

Відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради вдячний учасникам квесту за допомогу в проведенні та участь.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок