ПрАТ «Берті» активно співпрацює з Бердянським міським центром зайнятості

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
27.09.2018 · 16:05 · переглядів - 822

У вересні 2018 року фахівці Бердянського міського центру зайнятості з презентували безробітним одне з ринкоутворюючих підприємств міста - ПрАТ «Берті».

ПрАТ «Берті» активно співпрацює з Бердянським міським центром зайнятості

Метою проведення цього заходу є презентація підприємства, сприяння прямому контакту тих, хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає.

Начальник відділу кадрів ПРАТ «БЕРТІ» Лідія Миколаївна ознайомила безробітних з історією підприємства. Бердянський завод гумотехнічних виробів був заснований ще в 1965 році. У ті роки завод займався переважно виробництвом товарів технічного призначення для сільськогосподарської та автомобільної галузей машинобудування.

На сьогоднішній день ПРАТ «БЕРТІ» змінило свою спеціалізацію та займається виготовленням різних гумотехнічних виробів високої якості: конвеєрні стрічки, паси плоскі приводні та вироби формові, які є незамінними в металургійній, вугільній, хімічній, коксохімічній, а також в горнорудній та нерудній промисловості. Поставки готових виробів здійснюються як по території України, так і за її межами. ПРАТ «БЕРТІ» - єдиний виробник конвеєрної стрічки в Україні!

Учасники заходу побували у виробничих цехах, де на власні очі побачили процес виробництва продукції; отримали інформацію про вакансії інженера-технолога (хімічне виробництва), пресувальника-вулканізаторника, вальцювальника гумових сумішей, про умови праці, рівень заробітної плати та соціальні гарантії для працівників.

ПРАТ «БЕРТІ» активно співпрацює з Бердянським міським центром зайнятості у вирішенні кадрових потреб. Протягом 2018 року за сприянням служби зайнятості на підприємство було працевлаштовано 43 безробітних.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок