В Бердянську привітали військових з Днем захисника України

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.10.2018 · 16:54 · переглядів - 967

14-го жовтня відзначатиметься День захисника України. З нагоди свята в Міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченко пройшли святкові урочистя.

В Бердянську привітали військових з Днем захисника України

Один з найбільш патріотичних концертів цього року підготували творчі колективи міста до Дня захисника України. Відкрили концерт захоплюючою постановкою, в якій зобразили тяглість українських військових традицій від козацтва до сьогодення. Зведений хор БДПУ та оркестр музичних інструментів вразили присутніх своєю майстерністю та високим рівнем професійної підготовки, який можна прирівняти до визнаних вітчизняних вокально-інструментальних ансамблів.

Офіційні привітання з нагоди свята, від імені міського голови озвучила заступник міського голови Юлія Дойнова, а також, зі словами привітань до присутніх звернувся бердянський військовий комісар Юрій Дьомін. Грамотами та подяками від мера Бердянська відзначили військовослужбовців військових частин А3033, А2019, міського комісаріату, учасників АТО та колективи громадських організацій “Справедливість”, “Берегині Таврії”, “Наші Атланти”.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків, які загинули внаслідок російської агресії на Донбасі та в Криму.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок