Активні бердянці долучилися до створення бренду міста Бердянськ

По матеріалам пресс-службы исполкома
01.11.2018 · 13:12 · переглядів - 910

31 жовтня, у форматі “Відкритий простір (Open Spaсe)” відбулася зустріч на тему: «Бердянськ привабливий в усі сезони» в межах розробки Маркетингової стратегії міста Бердянськ.

Активні бердянці долучилися до створення бренду міста Бердянськ

Провели її експерти проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) Валентина Затишняк, Лариса Оленковська,головний експерт з питань місцевого врядування Ігор Лепьошкін та регіональний координатор проекту ПРОМІС у Запорізькій області Світлана Кругляк.

Головною метою обговорення з активними мешканцями міста було виявлення та формування ідей для позитивного туристичного іміджу Бердянська і просування його бренду. Зокрема, проекти мали стосуватися візуалізації, «вирощування» та закріплення бренду в міському середовищі, інфраструктурі та свідомості бердянців, пожвавлення бренду в культурному середовищі міста тощо. Як відзначила Лариса Оленковська, щодня конкуренція між територіями та містами тільки посилюється, і наскільки проекти будуть направлені на створення позитивних вражень від міста і наскільки ці ідеї готові будуть реалізовувати влада спільно з мешканцями, настільки місто матиме успіх.

Захід відвідали активні бердянці: студенти, підприємці, представники курортного та готельного бізнесу, національних товариств, громадських організацій, а також заступник міського голови Юлія Дойнова та представники відділів виконкому.

Для присутніх був презентований проект ідеї бренду для маркетингової стратегії, який напрацювала робоча група. Надалі учасникам зустрічі була надана можливість висловити всі свої ідеї та „зареєструвати” їх. Пропозиції стосувалися різних напрямків від благоустрою міста до позиціювання Бердянська як сильного, безпечного та спортивного для мешканців та туристів цілий рік. Надалі експерти проекту ПРОМІС опрацюють ідеї, які буде включено до Маркетингової стратегії міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок