Зажили по-новому? Кількість домогосподарств із субсидією зменшилась вдвічі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.11.2018 · 16:43 · переглядів - 2640

За інформацією начальника Управління праці та соціального захисту населення Наталі Токмань, в порівнянні з минулим роком, кількість домогосподарств, які отримуватимуть субсидію цієї зими, в порівнянні з минулим опалювальним сезоном, знизилась майже вдвічі.


Через зміни у вітчизняному законодавстві близько 14 тисяч домогосподарств Бердянська залишаться без субсидії. Так, на початок опалювального сезону отримали субсидію 11 тисяч домогосподарств. Ще 3 тисячі заявок очікують розгляду. За умови, що всі ці заявки отримають схвалення, то в порівнянні з зимою 2017-2018, коли субсидію отримували 28 тисяч домогосподарств, кількість пільговиків зменшиться майже в два рази.

В умовах здорочання ціни на газ та вже оголошеного наміру підвищення вартості теплопостачання в Бердянську відсутність субсидії додасть серйозних фінансових труднощів мешканцям міста

Заступник міського голови Юлія Дойнова висловила надію, що кількість домогосподарств, які отримають субсидію буде більшою, оскільки Кабмін дещо спростив умови призначення субсидій.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок