Фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості говорили про булінг

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
16.11.2018 · 10:55 · переглядів - 638

Для інформованості безробітних громадян стосовно різних питань правового захисту населення фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості планують та проводять заходи відповідної тематики.

Фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості говорили про булінг

Враховуючи, що більшість безробітних являються батьками неповнолітніх дітей, тому тема яку обрали цього разу дуже важлива .

Що таке булінг? Булінг- це агресивна і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярними фізичним і психологічним тиском.

Саме питання булінгу розглядали безробітні громадяни, які перебувають на обліку у Бердянському міськрайонному центрі зайнятості 15 листопада поточного року разом з фахівцем з профорієнтації Корнієнко Ольгою та начальником відділу право просвітництва місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Донцовою Вікторією.

Під час зустрічі присутні дізнались про види булінгу;

  • фізичний
  • економічний
  • психологічний
  • сексуальний
  • кібербулінг

Неприємні цифри статистики вразили слухачів. За даними дослідженнями 67 % дітей стикались з булінгом в школах в тих чи інших проявах.

Дуже важливими стали поради для всіх присутніх як поводити себе, якщо ваша дитина стала жертвою булінгу та про необхідні дії якщо ви стали свідком булінгу.

Наприкінці зустрічі всі присутні отримали буклети з номерами телефону Єдиного контакт- центру системи безоплатної правової допомоги.

Проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО»навчає громадян користуватися своїми правами та захищає їх у разі порушення.

Звернутися за консультацією можуть як діти, так і їх батьки, учителі.

Проведення таких заходів необхідна складова процесу успішного працевлаштування. Адже саме коли у родині всі здорові і не мають проблем різного характеру, саме тоді всі зусилля безробітного спрямовані на працевлаштування.

Хай всім щастить! І всілякі негаразди обходять стороною.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок