Стихія в Бердянську завалила три дерева та підриває дахи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.11.2018 · 15:00 · переглядів - 4797

Шторм, який вирує в Бердянську вже завалив три дерева. На щастя обійшлось без негативних наслідків.

Стихія в Бердянську завалила три дерева та підриває дахи
Автор світлини Андрій Чепрасов

В нагірній частині міста та в Колонії, пориви вітру завалили три дерева — дві тополі та один ясен. В подвір'ї багатоквартирного будинку по вулиці Європейській, 82 впала тополя. В мікрорайоні Колонія, по вул. Мічуріна ясен перекрив проїжджу частину. Комунальники оперативно відреагували на сигнал і прибрали дерево. Ще одно тополя розкололась поблизу ринку на вулиці Довганюка.

Як повідомив керівник КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов, в трьох випадках жодних негативних наслідків не було — лінії електропередач, автомобілі та люди не постраждали. Враховуючи сильний шторм ситуація могла б бути гіршою, однак морозна погода сприяла укріпленню зелених насаджень в землі.

Шаповалов Владимир

Дерева, які впали мали слабку кореневу систему. В одному з них коріння перегнило, тому дерево і впало. В деякому сенсі нам пощастило що на дворі мороз. Земля змерзлась і укріпила коріння. Сподіватимемось, що таких фактів більше не повториться, - повідомив директор КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов.

Крім того, пориви вітру здіймають й покрівлі на домах. В районі автовокзалу вітром зірвало частину даху на одному з будинків. Через пориви на лініях електропередач залишились без світла декілька мікрорайонів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок