Бердянець замовив собі 28 згортків метадону та відправився за грати

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
03.12.2018 · 16:52 · переглядів - 1723

Бердянською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.309 КК України (за фактом незаконного придбання, перевезення та зберігання наркотичного засобу у великих розмірах).

Бердянець замовив собі 28 згортків метадону та відправився за грати

Так, у жовтні 2018 правопорушник М., з метою незаконного придбання наркотичного засобу мета дон для власного вживання по телефону замовив 28 згортків з наркотичним засобом метадон у невстановленої під час досудового розслідування особи, матеріали відносно якої виділено в окреме провадження.

Далі, у жовтні 2018 року, знаходячись на автовокзалі по вул.12 грудня у м.Бердянськ, Запорізької області правопорушник М. отримав від невстановленої особи з м.Запоріжжя посилку з продуктами харчування, в якій знаходилась пачка з під борошна, в якій знаходились полімерні згортки чорного кольору з наркотичним засобом метадон перевіз до будинку № 110/27 по вул.Мелітопольське шосе у м. Бердянськ, Запорізької області, де був зупинений працівниками поліції.

Після чого, у цей же день в період часу, у ході проведення огляду місця події, працівниками поліції у М. виявлено та вилучено полімерні згортки чорного кольору з речовиною білого кольору, у яких згідно висновку експерта знаходився наркотичний засіб, обіг якої заборонено – метадон у великому розмірі, який правопорушник М. діючи умисно, з єдиним умислом незаконно придбав, перевіз та зберігав без мети збуту.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено та обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор
Бердянської місцевої прокуратури

О.Кривцун




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок