В БДПУ провели Благодійний зимовий бал 2018

По матеріалам ONet Media
05.12.2018 · 17:09 · переглядів - 1769

Благодійний бал у актовому залі головного корпусу БДПУ


Так, уже втретє в стінах нашого університету проходить це дійство – Благодійний Зимовий Бал! Цьогоріч його відкрив ансамбль викладачів та студентів спеціальності «Музичне мистецтво» факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв (керівник – Павло Косенко) та зразковий ансамбль спортивного-бального танцю «Едельвейс» (керівник – Юлія  Курдюм). А проходило це неймовірно зворушливе казкове дійство у вигляді бал-маскараду, невід’ємною частиною якого була – маска.

Неймовірні 14 пар дарували чарівний і святковий настрій під акомпанемент живої музики камерного ансамблю: пари факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв – Федина Данило та Ангеловська Дар’я, Лисак Олександр та Болотова Владислава; пари факультету фізико-математичної та комп’ютерної освіти – Гарькавий Євген та Ковальчук Аліна, Медведенко Олександр та Близнюк Дар’я; пари факультету фізичного виховання – Ханюков Руслан та Самойленко Юлія, Панасенко Олександр та Васильєва Ганна; пари факультету філології та соціальних комунікацій – Юсупов Андрій та Кириченко Юлія, Мироненко Дмитро та Іванова Марія; пари гуманітарно-економічного факультету – Чепурненко Антон та Руднєва Наталія, Переклицький Дмитро та Чухно Софія; пари факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти – Корольов Богдан та Соколова Дар’я, Люсов Михайло та Сердюченко Анастасія; пари Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ – Чанаях Юрій та Варьєва Єлизавета, Ледовський Ігор та Пшенична Єлизавета.

А віртуозно керували балом ведучі –  вишуканий Іван Дженков та неперевершена Анастасія Єсіпова. Учасників та організаторів балу щиро привітала перший проректор БДПУ, професор Ольга Гуренко.

Зимовий Бал проводився не лише задля культурного відпочину та відродження бальних традицій, гостей об’єднувала благородна мета – збір коштів, долучившись до Всеукраїнської щорічної благодійної акції «Назустріч Мрії». Збиралися кошти на дитячий реабілітаційний центр позитивної психології для онкохворих діток, який розташований в столичному Києві.

Провести цей неймовірний захід допомогли, звичайно, спонсори: майстерня їстівних букетів «Vitaminka»; «VeAn Tattoo Studio»; Вікторія Лябах – професіональний візажист та перукар, відмінний brow-мастер; Victoria_nails_brd; Бирюк Олена – провідний весільний стиліст і не тільки; «VitaMir»; Косметолог Ганна Бабич; «Upgrade.beauty.studio»; В’ячеслав Мороз – талановитий фотограф-портретист; «Enot_giftbox» та інші, а головний спонсор цьогорічного Балу – інтренет-провайдер «O-net!».

Вітала присутніх учасниця X-фактору, гордість університету, студентка 3 курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Дар’я Ілікчиєва піснями «You are so Beautiful» та «I have nothing». Згодом був вальс із «маленьким сюрпризом» та прикрашали його інші танцювальні номери запрошених.

На завершення бального дійства проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Вікторія Ліпич вручила всім учасникам та кожному, хто брав активну участь у підготовці цього зворушливого свята Грамоти та Подяки ректора БДПУ, професора Ігоря Богданова.

Учасники балу отримали чимало цікавих подарунків від спонсорів, а чарівні троянди надав комітет профспілки БДПУ (голова –  депутат Бердянської міської ради Віталій Лола).

За матеріалами «Університетське Слово»




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок