Наркоторговцю, у якого вилучили товару на 200 тис.грн., загрожує 10 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
06.12.2018 · 11:43 · переглядів - 723

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту.

Наркоторговцю, у якого вилучили товару на 200 тис.грн., загрожує 10 років в'язниці

Так, 04 грудня 2018 року працівниками поліції проведено санкціонований обшук в м.Бердянськ, в ході проведення якого у гр..С. при собі виявлено та вилучено 3 (три) зіп-пакети з сухою, подрібненою речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Крім того, в приміщенні будинку, де проживає гр..С. виявлено та вилучено поліетиленовий пакет та 203 зіп-пакета з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, які гр.. С., діючи з єдиним умислом незаконно зберігав з метою подальшого збуту.

За наслідками проведення комплексу слідчих (розшукових) дій зловмисників було затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурор
Бердянської місцевої прокуратури

О.Кривцун




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок