На площі Єдності відбулось урочисте підняття Прапору та привітання військових

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.12.2018 · 14:12 · переглядів - 1800

В Бердянську з нагоди Дня Збройних Сил та на підтримку полонених моряків відбулося урочисте підняття прапору Військово-морських Сил

На площі Єдності відбулось урочисте підняття Прапору та привітання військових

Сьогодні у День Збройних Сил України у Бердянську на площі Єдності біля центральних флагштоків відбувся урочистий захід з нагоди Дня Збройних Сил України та підняття прапора Військово-морських Сил Збройних Сил України на знак підтримки захисників наших морських кордонів та військових моряків, яких незаконно захопили російські служби і тримають у полоні Російської Федерації.

На площі зібралися представники військових частини, які дислокуються у нашому місті, керівництво міста, представники депутатського корпусу, громадські організації національно-патріотичного спрямування, молодь та жителі міста.

Із привітальним словом до військовослужбовців та мешканців міста звернувся міський голова Володимир Чепурний:

Чепурной Владимир

“Саме зараз, як ніколи, ми повинні об’єднатися та показати усьому світу силу і міць Української держави, єдність армії та народу. Шановні військовослужбовці! На вас покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Прийміть найщиріші вітання до вашого професійного свята та побажання нашим славним воїнам швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в щасливе майбуття та успіхів на ниві служіння українському народу!”

Право урочисто підняти Прапор Військово-морських Сил Збройних Сил України було надано військовослужбовцю 501-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ Андрію Орлу.

Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність та військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів проявили особистий героїзм. Їхні вчинки можуть і мають стати взірцем для бердянської громади і усього українського народу, є важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок