Центр зайнатості провів профорієнтаційний захід квест-гру «Чарівна країна професій»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
06.12.2018 · 15:41 · переглядів - 297

У світі налічується понад 10 тисяч професій, а включаючи спеціальності, спеціалізації, кваліфікації – понад 40 тисяч. Як же зорієнтуватися серед цієї кількості? Як знайти серед тисяч ту, єдину, яка стане справою  всього життя?

Центр зайнатості провів профорієнтаційний захід квест-гру «Чарівна країна професій»

Задля концентрації уваги школярів на виборі майбутньої професії, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості Костенко Ю.О. 05 грудня поточного року в ЗЗСО № 3 м. Бердянська, провела профорієнтаційний захід в інтерактивній формі: квест-гру «Чарівна країна професій». Метою було ознайомити школярів з актуальними професіями, активізувати креативне мислення, формувати вміння працювати в команді.

На початку діти були поділені на команди незвичайним способом, потім мали змогу обрати капітана команди та вигадати назву.

Протягом квест-гри учні рухались згідно маршрутного листа, на кожній з семи станцій вони виконували завдання, за які отримували бали. Безперечно, по закінченню гри, була команда переможців, але найголовніше, що отримали діти, то внутрішню мотивацію, знання та сфокусували свою увагу на виборі професії.

 




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок