В Бердянську оперативники затримали підозрюваного у скоєнні понад 8 крадіжок майна громадян

По матеріалам пресс-службы полиции
07.12.2018 · 13:58 · переглядів - 2030

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу та затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки майна автовласника. Затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні 8 крадіжок.


05 грудня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1994 року народження. Чоловік розповів, що невідомий біля будинку по вулиці Консульській в місті Бердянськ через вікно проник до його автомобіля «FORD Transit» та викрав майно.

Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події було проведено огляд та вилучено речові докази.

Співробітники кримінальної поліції, під час відпрацювання прилеглої до місця події території, встановили місцезнаходження підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився раніше засуджений мешканець Бердянська 1993 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєнні восьми крадіжок на території міста Бердянськ. Його продовжують перевіряти на причетність до скоєння інших злочинів на території району та області.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок