Суд зобов'язав Бердянську окружну комісію заново утворити дільничні комісії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.03.2019 · 09:52 · переглядів - 1504

Окружний суд скасував рішення про утворення дільничних виборчих комісій в м. Бердянськ та зобов'язав утворити нові вибрчкоми на території округу №78.


Відповідне рішення 17 березня ухвалив Запорізький окружний адміністративний суд.

Політичні пристрасті довкола виборів Президента Україна набирають обертів. На етапі формування складу виборчих дільниць, головне завдання провладних сил сформувати підконтрольну більшість в кожній комісії. 12 березня окружна виборча комісія округу №78 ухвалила рішення про утворення дільничних виборчих комісій. Однак, до їх складу не було включено кандидатур від кандидатів на посаду Президента України Сергія Носенка та Андрія Новака. Таке рішення було оскаржено довіреною особою кандидата в Президенти Сергія Носенка.

Колегія суддів частково задовольнила позовні вимоги. Своїм рішення Суд зобов'язав окружну виборчу комісію територіального округу №78 утворити дільничні виборчі комісії та спеціальні виборчі дільниці відповідно до Закону України “Про вибори Президента України”. Дане рішення може бути оскаржено впродовж двох днів, з моменту ухвалення.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок