Наркоману "зі стажем" загрожує п'ять років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.03.2019 · 15:41 · переглядів - 1647

Бердянською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.2 ст.309 КК України за фактом придбанні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту, повторно.


Так,  у лютому цього року 32-х літній мешканець міста Бердянськ, знайшов полімерний згорток чорного кольору, в якому знаходився небезпечний наркотичний засіб - метадон. Оскільки правопорушник тривалий час вживає вказаний наркотик, він одразу розпізнав його та вирішив забрати собі щоб в подальшому самостійно вжити. Однак із вказаною речовиною правопорушник  пересувався недовго, оскільки вже через 10 хвилин він був зупинений працівниками Бердянського  відділу поліції які, в ході перевірки підозрілої особи виявили в нього  небезпечну знахідку.

До слова необхідно зазначити, що понад місяць тому  дана особа вже попадала в поле зору, як така, що незаконно придбала та вживала наркотичні засоби. Наразі відносно нього вже слухається обвинувальний акт за аналогічною статтею Кримінального кодексу України.

21.03.2019 досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Санкція статті передбачає  позбавлення волі від двох до п’яти років.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Ігор Олександрович Власов




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок