Рецидивіст за регулярні крадіжки з гаражів відправиться за грати на шість років

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
22.03.2019 · 12:30 · переглядів - 922

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом викрадення чужого майна, поєднана з проникненням у приміщення.


Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що В., будучи раніше судимим за вчинення умисних корисливих злочинів проти власності, судимість за які не знята та не погашена, знову вчинив злочини проти власності при наступних обставинах.

Так, в ніч з 28 на 29жовтня 2018 року, знаходячись навпроти будинку  по вулиці Нагірній в м. Бердянськ, підозрюваний, відчинив замок гаражу та проник до нього, звідки з під капоту автомобіля, таємно викрав акумуляторну батарею.

Відразу після цього, В. з викраденим майном  залишив  місце вчинення злочину та розпорядився  ним на власний розсуд.

Крім того, у ніч з 23 на 24 грудня 2018 року, знаходячись біля багатоповерхового будинку по вулиці Степанянца, В. підійшов до гаражу, розташованого біля вказаного будинку, де за допомогою каміння, пошкодив петлю навісного замка на який був закритий гараж,таким чином проник до нього. Після чого, зі вказаного гаражу таємно викрав належне потерпілому С. майно.

За період з жовтня 2018 року по лютий  2019 року В., вчинено 7 крадіжок з  гаражів, завдавши потерпілим майнову шкоду на загальну суму 19700 грн.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Наразі досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

С.В.  Ємельяненко




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок