В Азовському онук вкрав у бабусі холодильник і тепер сяде в тюрму

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
22.03.2019 · 15:45 · переглядів - 798

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно.


Під час досудового розслідування встановлено, що П., який раніше 12 разів притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і зберігання наркотичних засобів, маючи не зняту і не погашену судимість за вчинення умисних корисливих злочинів, у період відбування покарання за вироком суду від 18.11.2018, 27.01.2019 року приблизно о 16 годині, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, знаходячись в приміщенні будинку по вул. Виноградна  в с. Азовське  Бердянського району Запорізької області, виніс на територію подвір’я холодильник, належний 82 – річній потерпілій І., рідній бабусі підозрюваного П.

Далі  обвинувачений з викраденим майном попрямував до виходу з двору з метою  продажу, де його злочинні дії були помічені потерпілою та сусідом потерпілої (прийшов на подвір’я на крики І.), які стали вимагати від зловмисника повернути викрадений холодильник. В свою чергу П., усвідомлюючи, що його таємні дії помічені та носять відкритий характер, не звертаючи уваги на вимоги потерпілої та свідка, розпорядився викраденим на власний розсуд, чим спричинив  потерпілій матеріальний  збиток.     

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України.

Наразі досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від чотирьох  до шести років.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції

Євгенія Миколаївна Глянь




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок