ЗАЗ розпочав виробництво нового автобуса

По матеріалам Прямого каналу
25.03.2019 · 14:16 · переглядів - 738

Запорізький автомобілебудівний завод запускає виробництво нової модифікації автобуса малого класу ЗАЗ А08

ЗАЗ розпочав виробництво нового автобуса

Про це повідомляє прес-служба Запорізького автозаводу.

Український автовиробник, Запорізький автомобілебудівний завод, розширює асортимент продукції і починає виробництво нового автобуса малого класу - ЗАЗ А08.

Новинка стає логічним продовженням модельного ряду вже впроваджених у виробництві автобусів, серед яких вже є автобус малого класу ЗАЗ А07 і автобус середнього класу ЗАЗ А10.

 - Модель ЗАЗ А08 дозволить в першу чергу задовольнити попит клієнтів на техніку, передбачену для експлуатації на приміських маршрутах, а також буде доступний і в шкільній модифікації, - зазначають у компанії.

Автобус побудований на базі шасі Asia Star, тоді як конструкція кузова стала результатом власних розробок українського автовиробника.

ЗАЗ А08 оснащується турбодизельним двигуном виробника силових агрегатів Weichai робочим об’ємом 3 л, потужністю 103/3000 к.с. і обертовим моментом 400 Нм, що відповідає екологічному стандарту Євро-5.

 - Салон нового автобуса, в обробці якого використані антивандальні матеріали, дозволяє з комфортом перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири,- повідомляють в ЗАЗ.

Також як стандартне обладнання встановлено автономний обігрівач і як опція доступний кондиціонер салону.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок