Активісти подали приклад, як зберігати зелені насадження

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.04.2019 · 11:00 · переглядів - 1830

Група активістів на чолі з Антоном Лотарєвим продемонстрували, як необхідно всього за чотири тисячі гривень зберігати зелені насадження в місті. Ентузіасти застосували передовий європейський досвід в Бердянську.


В мережі Фейсбук, бердянців підкорив відеоролик, в якому спеціальна техніка викопує з корінням доросле дерево. Для нашого міста це наче привіт з майбутнього. Як виявилось, така ж техніка є на одному з бердянських підприємств, з орбіти народного депутата. Однак, чомусь, міські чиновники її жодним чином не залучають до робіт, а попросту безповоротно викорчовують здорові дерева на об’єктах реконструкції.

На  одному з міських будівництв активісти помітили, що під загрозою викорчування опинились декілька дерев – берізки, ялинки та калина. Як нам розповів Антон Лотарєв, було вирішено за власний кошт винайняти спецтехніку і пересадити дерева. Зелені насадження вдалось зберегти і перенести в район багатоквартирного будинку по Мелітопольському шосе, в районі редакції газети «Південа зоря». Активіст зазначає, що в планах на майбутнє – зайнятись озелененням і в мікрорайоні АКЗ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок