Бердянські правоохоронці вилучили близько 8000 пачок контрабандних цигарок

По матеріалам пресс-службы полиции
10.04.2019 · 11:44 · переглядів - 1041

На узбережжі Азовського моря поліцейські спільно з працівниками СБУ та прикордонниками виявили громадянина, у якого вилучили 16 коробок з тютюновими виробами різних марок. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.


9 квітня близько 18 години поліцейські сектору водної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області спільно з працівниками Служби безпеки України в Запорізькій області та Державної прикордонної служби України під час проведення заходів, спрямованих на недопущення незаконного переміщення через Державний кордон України підакцизних товарів, викрили канал переміщення контрабандного тютюну.

Так, правоохоронці на узбережжі Азовського моря на території Бердянського району виявили громадянина 1986 року народження, який переносив коробки з тютюновими виробами різних марок.

В результаті вилучено 16 коробок з тютюновими виробами, загалом близько 8000 пачок цигарок. Частина з них взагалі без акцизних марок, інша частина із сумнівними.

На даний час встановлюється все коло осіб, причетних до скоєння правопорушення. Крім того, вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.

Проводяться подальші слідчі дії.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок