Житель Бердянська створює дивовижні роботи з дерева

По матеріалам ТВ5
18.04.2019 · 16:27 · переглядів - 1956

П’ятдесят років житель Бердянська Михайло Кетов за їхньої допомоги створює справжнє мереживо, яке потім перетворюється в оригінальні предмети побуту і прикраси.


Свої роботи різьбяр представив на першій персональній виставці, яка відкрилась в Бердянському художньому музеї імені Ісака Бродського.

Кілька днів Михайло Кетов, випилював десятки дрібних деталей, а потім не один місяць підганяв, склеював і обробляв їх лаком, що б отримати завершений витвір – кубок.

Захоплення лобзиком прийшло п’ятдесят років тому, коли Михайло, дванадцятирічним хлопчаком прийшов до гуртка декоративного випилювання палацу культури одного із заводів Бердянська.

Повернувшись до рідного Бердянська працював водієм, але улюблене захоплення не полишав. Втім, по-справжньому реалізувати свій талант чоловікові вдалось після виходу на пенсію.

Це перша персональна виставка майстра, на якій представлено більше тридцяти різноманітних робіт. Але їх об’єднує неповторний почерк автора — дерев’яне мереживо. Подивитися на вироби можна протягом місяця у Бердянському художньому музеї.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок