Поліцейські розшукують осіб, причетних до скоєння зухвалого злочину в Приморську

По матеріалам пресс-службы полиции
24.04.2019 · 14:11 · переглядів - 3617

Поліцейські вживають заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння розбійного нападу на подружжя в одному з сіл Приморського району Запорізької області. Відкрито кримінальне провадження.


24 квітня близько 02:30 до Приморського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про розбійний напад в одному з сіл Приморського району.

На місце події виїжджали керівництво ГУНП в Запорізькій області, керівництво Приморського відділення поліції та Бердянського відділу поліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.  

Поліцейські встановили, що невідомі у камуфляжній формі та масках, через незачинені двері, увірвались до будинку чоловіка 1965 року народження. Зловмисники зв’язали господаря та його дружину 1966 року народження та, із застосуванням фізичного насилля й погрожуючи зброєю, заволоділи грошима, золотими виробами, мобільними телефонами. Також з автомобіля господарів «Тойота» заволоділи зброєю, після чого втекли в невідомому напрямку.

Потерпілого госпіталізовано до лікарні.

На даний час тривають слідчі та оперативно-розшукові дії. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок