Анетта Омельченко - волонтер року

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.05.2019 · 16:17 · переглядів - 724

Волонтерська група Наші Атланти, Анетта Омельченко та Степан Герилів вибороли три нагороди в регіональному конкурсі Благодійне Запоріжжя в рамках Всеукраїнської акції Благодійна Україна.

Анетта Омельченко - волонтер року

4-й рік Асоціація благодійників України проводить національний конкурс Благодійна Україна. В цьому році було подано 180 заявок, з яких відібрали 24 і розбили на 8 номінацій. Волонтерська група “Наші Атланти”, волонтер Анетта Омельченко та Степан Герилів здобули перемогу в трьох номінаціях.

15-го травня в Запоріжжі відбулась офіційна церемонія нагородження переможців. Волонтерська група “Наші Атланти” здобула перемогу в номінації “Регіональна благодійність”, Степан Герилів здобув відзнаку в розділі “Індивідуальна благодійність”, а Анетта Омельченко виборола звання “Волонтер року”.

Волонтерська група “Наші Атланти” була утворена в 2015-му році чотирма викладачами Бердянського державного педагогічного університету — Володимиром Федориком, Анеттою Омельченко, Софією Філоненко та Степаном Герилівим. Організація успішно функціонує до сьогоднішнього дня, волонтери систематично відвідують українських бійців на передовій, допомогаючи військовим в їхніх потребах.

Фото - Степан Герилів




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок