Нардеп Пономарьов звернувся до НКРЕ. Черговий приклад маніпуляції свідомістю громадян

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.05.2019 · 15:00 · переглядів - 4639

Тарифне питання викликало неабиякий резонанс в суспільстві. Проявити свою стурбованість про народ вирішив і наш народний депутат. Депутат міської ради Микола Рудницький на сесії міської ради озвучив звернення Олександра Пономарьова до НКРЕ.


Так, серед іншого, в зверненні йдеться про розгляд можливості компенсації основних тарифоутворюючих статей — води та електроенергії. Дане формулювання викликає певне здивування, оскільки Національна комісія займається регулюванням у сферах енергетики та комунальних послуг.

Звернувся народний депутат і до представників міської влади — не підтримувати намір НКРЕ про підвищення тарифу. Однак, і на цьому акцентував увагу депутат Сергій Мартинов, НКРЕ не встановлює тарифи, а перевіряє і затверджує розрахунки, які надаються. Самі тарифи прораховуються на місцях.

Наведені приклади виглядають примітивною маніпуляцією з боку народного депутата. Враховуючи резонанс, політик, схоже, спробував дистанціюватись від комунальників і влади, які сконцентрували на собі негатив виборців. Але ж ми знаємо, шановні читачі, хто насправді ухвалює остаточні рішення в Бердянську, які потім легітимізуються голосуваннями на сесіях та в рішеннях виконавчого комітету. Чи не так?




Останні новини Бердянська
вчора, 16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок