В Бердянську не знають, як вирішити проблему нудистського пляжу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.05.2019 · 12:59 · переглядів - 6118

На нараді з орендарями пляжів, до міської влади звернувся представник дитячого санаторію “Бердянський” і закликав міську владу сприяти у вирішенні проблеми з нудистами, які займають прилеглу територію до орендованого дитячим санаторієм пляжу.

В Бердянську не знають, як вирішити проблему нудистського пляжу
Автор фото Владимир Ивашкевич

Нудистський пляж в Бердянську прилягає до території пляжу санаторію "Бердянський", який розташовується неподалік курорту "Бердянськ". Вже не перший рік адміністрація дитячого санаторію заявляє про численні скарги від батьків дітей, які оздоровлюються в дитячому закладі. Вирішити дану проблему не змогли і представники поліції, оскільки законодавчі важелі впливу на нудистів відсутні.

Ускладнюється проблема і тим, що дана територія, на якій розташовуються нудисти, не орендована, тому вплинути на відпочивальників представники міської влади не можуть. Заступник міського голови Оксана Деєва зазначила, що робоча група обов'язково завітає на цей пляж, однак конкретних заходів для вирішення конфлікту нудистів та адміністрації дитячого санаторію, принаймні поки що, у виконкомі не бачать.

Єдине, що порадили чиновники — відгородити парканом територію дитячого санаторію від нудистського пляжу.

Тэги: Сезон 2019



Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок