Ріо, Дактус, Модерн, Фреш-Ейр – заклади, в яких найчастіше фіксуються правопорушення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.05.2019 · 15:44 · переглядів - 1719

За даними Бердянського міськрайонного відділку поліції, згідно проведеного моніторингу з 1 вересня – по 15 квітня в розважальних закладах Ріо, Дактус, Модерн та Фреш-Ейр (колишня Тамара) зафіксовано найбільше правопорушень – 81, в порівнянні з іншими розважальними центрами міста.


В ході засідання начальник відділу превенції міськрайонного відділку поліції Денис Буц повідомив, що адміністрація закладів Ріо, Дактус та Модерн вийшла на контакт з правоохоронцями, тому в подальшому правоохоронці розраховують на плідну співпрацю з адміністраціями даних закладів в питаннях своєчасного виявлення правопорушень та надання матеріалів відеоспостереження скоєних злочинів на території чи прилеглих до закладів ділянках.

Стосовно Фреш-Ейр керівництво поліції наполягало на обмеженні часу роботи закладу до 22:00. Правоохоронці повідомляють, що в кафе продають алкогольні напої неповнолітні, а контингент відвідувачів характеризується низьким соціальним статусом. У зв’язку з цим і фіксуються численні правопорушення. Адміністрація Фреш-Ейр підкреслювала, що не може нести відповідальність за поведінку людей, тим паче, якщо вони перебувають вже поза межами кафе.

В підсумку вирішено через місяць зібратись на повторне засідання і вже в червні проаналізувати статистику за перший місяць сезону. Якщо буде спостерігатись позитивна динаміка і кількість зафіксованих правопорушень скорчуватиметься, у поліції не буде претензій до розважального центру.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок