Благодійний концерт на підтримку Анастасії Пилипенко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.05.2019 · 22:29 · переглядів - 2171

Творчі колективи міста, вокалісти, учасники різноманітних талант-шоу 31-го травня зібрались на Приморській площі, щоб допомогти Анастасії Пилипенко, яка потребує коштів на лікування після ДТП.

Благодійний концерт на підтримку Анастасії Пилипенко

31-го травня на Приморській площі з благодійним концертом виступили учасниця талант-шоу “Голос країни” Аделіна Шевченко, народний ансамбль танцю “Вербиченька”, колектив “Шанс”, Тетяна Жужукова, “Victory dance” та інші. Долучились до благодійної акції й байкери з клубу “Торнадо” - кожен охочий мав можливість сфотографуватись на мотоциклі. Всі зібрані кошти направляться на лікування Анастасії Пилипенко.

Для глядачів організатори передбачили чимало вікторин з можливістю виграти білети до парку розваг “Джамп-сіті”, луна-парку, дельфінарію, кіно, сертифікат до пляжу “Номади”, фітнес з Євгенією Самойловою, Алою Паращук, фотосесія від Катерини Маслової та ін. призи.

16-го березня Анастасія Пилипенко потрапила в ДТП в результаті якого отримала тяжкі травми — перелом попереку, тяжка ЧМТ. Близькі, друзі та знайомі Анастасії докладають максимум зусиль, щоб зібрати кошти на лікування та реабілітацію постраждалої. Долучитись до збору коштів можна перерахувавши посильну суму на картку матері Анастасії за номером 5168 7427 0240 6236.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок