Національний корпус пікетував мерію Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.06.2019 · 13:18 · переглядів - 5456

21 червня Національний корпус спільно з ГО Національні дружини пікетували мерію Бердянська. До пікетувальників вийшов мер Бердянська Володимир Чепурний.

Національний корпус пікетував мерію Бердянська

Молоді люди вимагали відповідей у представників влади з приводу найбільш гострих соціальних проблем міста та територіальної громади, які останнім часом жваво обговорюються в суспільному просторі. Зокрема, йшлося про перспективи ремонту колектору і взагалі стратегічного бачення водопостачання міста. Хвилювала мітингарів і інформація оприлюднена БМРЕМом про ремонт мереж електропостачання в курортних мікрорайонах міста і, пов’язаних з цим, ймовірних відключень світла.

Міський голова Володимир Чепурний разом зі своїм заступником Григорієм Горячовим запевнили, що систематичних відключень не буде. З адміністрацією БМРЕМ знайдено розуміння – перепідключати лінії енергетики будуть у зручний для мешканців час, заздалегідь узгоджений з місцевими. З приводу водопостачання, міський голова в черговий раз наголосив, що всі проблеми пов’язані з особливостями транспортування питної води – звідси і борги водоканалу і високий тариф на воду.

Громадські активісти також підняли питання про наміри влади з приводу закриття школи в с. Роза. Відповідаючи на це запитання, Володимир Чепурний наголосив, що навчальний заклад буде функціонувати до тих пір, доки місцеві мешканці не погодяться на його закриття.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок