В Бердянську поліцейські оперативно затримали підозрюваного у пограбуванні жінки

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
06.07.2019 · 13:29 · переглядів - 1870

Працівники сектору реагування патрульної поліції встановили місцезнаходження зловмисника, який в місті Бердянськ зірвав з шиї жінки золоту прикрасу. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.


5 липня близько 15:10 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про пограбування жінки біля кіоску по вулиці Волі в місті Бердянськ.

Наряд сектору реагування патрульної поліції, який прибув на місце події, отримав прикмети нападника. Під час відпрацювання району скоєння кримінального правопорушення, громадяни, які стали свідками події та бачили схожого за описом чоловіка, вказали напрямок, в якому зник зловмисник. Поліцейські встановили місцезнаходження останнього. Справа розкрили поліцейські Денис Бучакчійскій і Сергій Москаленко.

Раніше засудженого місцевого мешканця 1991 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що зловмисник зірвав з шиї жінки 1964 року народження золотий ланцюжок.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Зловмисника перевіряють на причетність до скоєнні аналогічних злочинів на території міста Запоріжжя.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок