Сміттєвий колапс: 5 ОСББ не можуть дійти згоди по утриманню спільного контейнерного майданчику

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.07.2019 · 20:11 · переглядів - 1254

По вул. Софіївській, 32 встановлено контейнерний майданчик, на якому розташовуються контейнери 5 ОСББ. Між головами ОСББ конфлікт, в результаті майданчик постійно засмічений.


На черговому засіданні адміністративної комісії розглянули протоколи на голів ОСББ за неналежне утримання контейнерного майданчику. Члени комісії заслухали сторони окремо одна від одної.

Основна проблема - сміття з контейнерного майданчику вивозять різні фірми. Через різницю графіків, контейнери постійно засмічені. Крім того, в деяких ОСББ встановлено по одному контейнеру на будинок, в окремих випадках їх обсяг менше 1 куб/м. За словами заступника директора КП "Бердянськекотранс" Олега Оргійця, сміття з будинку в 150 квартир необхідно вивозити не менше 4-х разів на тиждень.

Члени комісії побачили два варіанти вирішення проблеми - всім ОСББ укласти договір з однієї будь-якою фірмою, яка спеціалізується на вивезенні ТПВ або домовитись з представниками цих фірм про узгодження графіків вивезення сміття.

Так чи інакше знайти спільну мову мають між собою голови ОСББ, тому рішення з даної проблеми відклали до наступного засідання комісії. Планується, що до того часу керівники об'єднань зможуть знайти порозуміння. В протилежному випадку - штрафні санкції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок