Війна з плакатами. В мерії налаштовані рішуче і категорично проти постерів з Віталієм Олешко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.08.2019 · 22:14 · переглядів - 2830

В першій половині дня 7-го серпня комунальні служби - співробітники КП "Бердянськекотранс" зняли постер із зображенням Віталія Олешка і запитанням про замовників вбивства з пам'ятника на площі Єдності. В кінці дня редакція отримала офіційний коментар з мерії.

Війна з плакатами. В мерії налаштовані рішуче і категорично проти постерів з Віталієм Олешко

Прокоментував інцидент секретар міської ради Олексій Холод.

Постер було розміщено на архітектурній пам'ятці. Ми виступаємо категорично проти будь якого розміщення плакатів чи оголошень у невстановлених для цього місцях, - зазначив Олексій Олексійович.

На уточнююче запитання, чи будуть знімати інші аналогічні постери з Віталієм Олешко на пам'ятнику навпроти мерії, Олексій Холод відповів однозначно, що їх спідкає та ж доля, що й попередній плакат, який сьогодні зняли комунальні служби.

Наскільки коректно порівнювати будь-яке оголошення зі стовпу з постером із зображенням вбитого в мирному місті ветерана АТО - залишаємо на розсуд читача.

В даній ситуації є один показовий момент - за нашими даними, 6-го серпня народний депутат Олександр Пономарьов проводив нараду в мерії з представниками міської влади та депутатського корпусу, після чого, на наступний день, плакат який висів достатньо тривалий час, посеред дня зняли комунальники.

Якби там не було, абстрагуючись від постаті народного депутата, суб'єктивних поглядів на діяльність Віталія Олешка, виникає запитання, чи дійсно постер з нагадуванням про замовне вбивство можна розцінювати, як звичайний акт вандалізму? Пам'ятається міський голова Володимир Чепурний оголошував війну наркоторгівлі - що в цьому напрямку, є досягнення? Комунальні служби ліквідують написи з адресами в інтернеті, де будь-хто може придбати наркотичні речовини? "Успішність" цієї акції щодня спостерігаємо на фасадах будівель в кожній частині міста. Можливо, для початку, реалізуєте обіцяне, шановні можновладці, перш ніж оголошувати війну постерам із закликами до справедливого розслідування замовного вбивства?
Борцуни...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок