Бердянські поліцейські вилучили наркотичних засобів на суму понад 120 тисяч гривень

По матеріалам Полиции
08.08.2019 · 17:42 · переглядів - 1378

Співробітники поліції в Бердянському районі виявили і вилучили нарковмісні кущі «коноплі» та близько 1 кг наркотичного засобу, попередньо встановлено марихуана. Досудове розслідування триває.


7 серпня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчим відділом Бердянського відділу поліції в ході відпрацювання оперативної інформації за матеріалами кримінального провадження провели санкціонований обшук домоволодіння жителя Бердянського району, 1987 року народження.

Під час огляду поліцейські виявили та вилучили кущі нарковмісних рослин «коноплі» з ознаками культивації та понад одного кілограму сухої наркотичної речовини, попередньо встановлено «марихуана».

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

На даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)  кодексу України. Найсуворіша санкція за цими статтями передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок