Весна/літо 2020 – Berdyansk Fashion Day. День перший

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.08.2019 · 22:23 · переглядів - 1917

В Бердянську стартував дводенний показ мод весна/літо 2020 в рамках Berdyansk Fashion Day. В перший день свої колекції представили дизайнери з Харкова, Бердянська, та Запоріжжя. На розсуд глядачів та експертів митці презентували 6 колекцій.

Весна/літо 2020 – Berdyansk Fashion Day. День перший

В перший день показано колекції ROMAN VILD (Харків), MIKHEEVA LIUDMILA (Харків), HNA DRESS (Харків), ELMIRA ZAMANOVA (Харків), IRINA.ARTLACE (Бердянськ), Golden Trinity, Eco-bags from Elenа Chetvertak(Запоріжжя).

Мотиви про прибульців з іншої планети (ROMAN VILD), міфічний світ стародавніх слов’ян (MIKHEEVA LIUDMILA) одразу декілька колекцій з льону, плаття з петриківським розписом (Eco-bags from Elenа Chetvertak), вишукані вечірні сукні – таким був перший день показу моду весна/літо 2020 в Бердянську.

Традиційно, моделі для показу представляли агентство «SeaModels», а відповідали за макіяж - спеціалісти «Malino BeautyClub».

По завершенню показу, гості мали можливість поділитись враженнями від побаченого на after-party, який організували "Качелі. Tapas bar".




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок