BRD Fashion Day. День другий

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.08.2019 · 09:27 · переглядів - 3094

Дводенний показ мод 6-го сезону Berdyansk Fashion Day завершився. Одинадцять колекцій сезону весна/літо 2020 продемонстрували мешканцям та гостям міста українські дизайнери – вже з досвідом і молоді митці.

BRD Fashion Day. День другий

Так, серед молодих майстрів – Design group KSADA з Харківської академії дизайну та мистецтв. На розсуд глядачів харків’яни представили дві колекції – жіночого і чоловічого вбрання. Lana Vann із Запоріжжя презентувала колекцію суконь та стильних костюмів. Olga Zheleznyak з Харкова привезла на Berdyansk Fashion Day жіноче вбрання size+. Закрив 6-й сезон BFD бренд Zahara з Києва з серією одягу для жінок «На світанку».

Впродовж двох днів, після показу, гості та запрошені, в спеціально організованій Trend Fashion Zone, могли поближче познайомитись зі щойно представленими моделями одягу і придбати модну новинку 2020-го.

6-й сезон BRD Fashion Day продемонстрував, що з кожним разом організатори підвищують рівень заходу. Широка географія учасників, кутюр’є вже відомих брендів і дизайнери-початківці мають можливість презентувати свої доробки в рамках Berdyansk Fashion Day. З новим показом, інтерес до BFD, автором якого є Гаяне Вардикян, зростає і у профільних видавництв модної індустрії.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок